Нафта стабілізувалася після злету цін напередодні

Нафта стабілізувалася після злету цін напередодні

Укрінформ
Ціни на нафту еталонних марок слабко змінюються у середу, 19 червня, після активного підйому напередодні, вслід за яким котирування оновили максимуми за сім тижнів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Вартість серпневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures становила $85,37 за барель, що на 4 центи вище, ніж на закриття попередніх торгів. У вівторок ці контракти підскочили у ціні на $1,08 (1,3%), до $85,33 за барель.

Ф'ючерси на нафту WTI на липень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) не змінюються у ціні. Напередодні ф'ючерси здорожчали на $1,24 (1,5%), до $81,57 за барель.

Ціни відновилися після падіння на початку червня на позитивній риториці країн ОПЕК+, зазначив редактор видання Sevens Report Research Тайлер Річі.

Негативна реакція ринку на рішення ОПЕК+ розпочати поступове відновлення видобутку після ІІІ кварталу «загалом закінчилася й розцінюється як надмірна», додав він в інтерв'ю MarketWatch. Після цього представники групи «підтвердили прихильність до гнучкого підходу і намір знижувати обсяг добровільних скорочень видобутку лише у разі, якщо цього вимагатимуть ринкові умови».

«Сигнали сильного внутрішнього попиту в США на початку літнього сезону водіння, наростальна геополітична напруженість і надії на м'яку посадку Федрезерву» продовжують позитивно позначатися на нафтових котируваннях, додав Річі.

Читайте також: Нічні пожежі на нафтобазах у Ростовській області є спецоперацією СБУ - джерело

Очікується, що обсяг торгів на нафтовому ринку може бути зниженим у середу, оскільки біржі у Штатах закриті у зв'язку з державним святом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-