Квадроцикли та баггі Медведчука продадуть на аукціоні

Квадроцикли та баггі Медведчука продадуть на аукціоні

Укрінформ
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) готує до продажу квадроцикли та баггі, що належали Віктору Медведчуку.

Про це повідомила у Телеграмі голова Нацагентства Олена Дума, передає Укрінформ.

«АРМА продовжує реалізацію майна, злочинно набутого зрадником України Віктором Медведчуком. Цього разу на реалізацію виставлено два квадроцикли марки Bombardier та баггі марки Тraxter», - йдеться в повідомленні.

Дума наголошує, що вже проведено відкритий конкурсний відбір юридичної особи, яка реалізовуватиме ці транспортні засоби. За рішенням конкурсної комісії переможцем обрано ПП «Тендер Онлайн», з яким укладено відповідний договір. Наразі організатор закінчує оцінку активів, після якої на Prozorro.Продажі відбудуться торги.

Крім того, АРМА запустило процес реалізації близько 1 тис. т кукурудзи, більш як 2 тис. т пшениці, понад 100 т ЗЗР, майже 27 тис. т залізної руди, 44 тис. т калію хлористого. Також реалізовується комп’ютерна техніка та лісоматеріали. Всі ці активи вже проходять етап незалежної оцінки, після чого будуть реалізовані у системі Prozorro.Продажі.

За інформацією АРМА, загалом за 5 місяців 2024 року Агентство забезпечило надходження до держбюджету 103,64 млн грн від реалізації арештованих активів, у тому числі сплачені митні платежі на суму 15,43 млн грн.

Читайте також: Суд заборонив вісім «громадських організацій» Медведчука, які готували держпереворот

Як повідомлялося, аукціонний дім Troostwijk Auctions (Нідерланди), який переміг у конкурсі Національного агентства з розшуку та менеджменту активів з реалізації арештованої яхти RoyalRomance, що належала Віктору Медведчуку, відмовився від підписання договору про організацію торгів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-