Компанії Укроборонпрому уклали п’ять міжнародних угод про партнерство

Компанії Укроборонпрому уклали п’ять міжнародних угод про партнерство

Укрінформ
Компанії, що входять до складу АТ «Українська оборонна промисловість», в ході міжнародної виставки оборонної індустрії Eurosatory уклали п’ять угод про партнерство.

Про це повідомив у Телеграмі міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін, передає Укрінформ.

«У Парижі добігає кінця Eurosatory — одна з найбільших міжнародних виставок оборонної індустрії. Українські компанії не просто представляють на ній свої розробки, але й підписують конкретні документи щодо майбутнього партнерства. Компанії АТ Укроборонпром уклали п’ять угод», - йдеться в повідомленні.

За словами Камишіна, перша угода, з французькою Thales, це меморандум про створення в Україні спільного підприємства, яке займатиметься ремонтом та модернізацією обладнання для засобів РЕБ, зв’язку, систем ППО та радарів. З цією ж компанією підписана угода щодо створення в Україні сервісного центру з обслуговування та випробування засобів радіоелектронної боротьби та радарів. 

Партнерство з французьким виробником дронів Hexadrone передбачає спільне виробництво безпілотного авіаційного комплексу.

«Четверта — це договір про співпрацю щодо встановлення та тестового використання навігаційних систем Exail на радарах українського виробництва», - додав міністр.

Читайте також: Запрацював перший спільний проєкт Укроборонпрому і Rheinmetall

П’ятою угодою став меморандум про взаєморозуміння з французькою оборонною компанією Arquus. Документ стосується обслуговування та модернізації бронетехніки.

Окрім того, французька асоціація GICAT підписала меморандум про співпрацю з об’єднанням «Технологічні сили України», а один з приватних розробників дронів домовився про спільну розробку БПЛА з Thales.

Як повідомлялося, Україна відкрила перший цех з ремонту та виробництва бронетехніки, створений у партнерстві з компанією Rheinmetall, який пришвидшить ремонт і обслуговування німецької техніки на території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-