Шмигаль обговорив із представниками уряду та бізнесу Швеції збільшення інвестицій в Україну

Шмигаль обговорив із представниками уряду та бізнесу Швеції збільшення інвестицій в Україну

Фото
Укрінформ
Премʼєр-міністр Денис Шмигаль обговорив із міністром з питань розвитку міжнародної співпраці та торгівлі Швеції Йоганом Форсселлом та представниками шведського бізнесу питання збільшення інвестицій в Україну.

Про це Шмигаль повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Запросив шведський бізнес інвестувати в нашу державу вже зараз. Зокрема, найбільший потенціал для зростання України мають такі сектори: енергетика, транспорт і логістика, агропродовольчий сектор, критичні матеріали, IT та діджиталізація, зелений перехід, переробна промисловість", - написав він.

Серед іншого, як повідомив глава уряду, у Києві відкрила своє представництво Business Sweden — організація, що працює на більш ніж 40 міжнародних ринках та допомагає шведським компаніям досягти успіху за кордоном.

Премʼєр-міністр висловив вдячність Швеції за підтримку української економіки, за створення й збереження робочих місць.

"Відкриття торгового представництва в Києві буде чудовою можливістю для всіх шведських компаній побачити, які перспективи для них відкриваються в Україні", - зазначив Шмигаль.

Читайте також: Шмигаль обговорив із президенткою Бундесрату децентралізацію української енергосистеми

Як повідомляв Укрінформ, Швеція виділила 26,4 млн євро фонду Eastern Europe Energy Efficiency and Environment Partnership (Фонд E5P) для грантової підтримки проєктів енергоефективності в Україні.

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-