Tesla відкликає тисячі Cybertrucks через несправність

Tesla відкликає тисячі Cybertrucks через несправність

Укрінформ
Американський автовиробник Tesla відкликає тисячі електропікапів Cybertruck через проблеми, які можуть призвести до аварії.

Про це з посиланням на Національну адміністрацію безпеки дорожнього руху США (NHTSA) повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Tesla відкликає 11 688 електричних пікапів Cybertruck через несправність склоочисника, яка може погіршити видимість, збільшуючи ризик аварії.

"Надмірний електричний заряд може призвести до виходу з ладу контролера склоочисника переднього скла", - йдеться у повідомленні.

Виробник електромобілів також відкликає 11 383 одиниці пікапів, оскільки обшивка на днищі багажника могла бути неналежним чином прикріплена, що могло призвести до створення небезпеки для водіїв, які їхали позаду.

Сервісна команда компанії замінить контролер склоочисника і застосує підсилювач адгезії або безкоштовно замінить відсутню обшивку, йдеться в листах.

Відкликання є черговою невдачею для автомобіля, масове виробництво якого, як очікується, розпочнеться наступного року.

Читайте також: В Україну за п’ять місяців ввезли рекордну кількість електромобілів – Опендатабот

Як повідомляв Укрінформ, у квітні компанія відкликала майже 4 000 автомобілів Cybertruck, щоб полагодити накладку на педаль газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-