Фонд гарантування продає активи банку «Конкорд»

Фонд гарантування продає активи банку «Конкорд»

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитними договорами із квартирами у заставі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"4 липня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «АКБ «Конкорд», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту увійшли права вимоги за кредитними договорами, укладеними з юридичною та фізичною особами, та дебіторська заборгованість фізичної особи", - йдеться в повідомленні.

У забезпечення виконання зобов’язань перед банком оформлено житлову нерухомість, а саме: 31 квартиру у м. Харкові загальною площею 1 333,2 кв м. У Фонді гарантування звертають увагу, що на продаж виставлено право стягнути з боржника заборгованість за кредитним договором у судовому чи позасудовому порядку. Початкова ціна лоту – 18,6 млн грн. Торги будуть проходити за голландською моделлю аукціону.

Читайте також: Фонд гарантування виставляє на повторний продаж активи «Банку Січ»

Як повідомлялося, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у травні виплатив вкладникам банків, що ліквідуються, понад 10 млн грн гарантованого відшкодування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-