Фонд гарантування виставляє на продаж активи Укрбудінвестбанку

Фонд гарантування виставляє на продаж активи Укрбудінвестбанку

Фото
Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж лот активів АТ «Укрбудінвестбанк» - права вимоги за кредитним договором із нерухомістю в Закарпатській області у заставі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"15 липня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «Укрбудінвестбанк», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. Лот складається з права вимоги за кредитним договором, укладеним з юридичною особою, та дебіторської заборгованості", - йдеться у повідомленні.

У забезпечення за кредитом оформлено комплекс нежитлових приміщень на Закарпатті (будівля цеху, склад і допоміжні споруди) та фінансова порука фізичної та юридичної осіб. Позичальник провадить діяльність у сфері виробництва безалкогольних напоїв, мінеральних вод та інших вод, розлитих у пляшки, і не перебуває у процедурі банкрутства.

У Фонді гарантування наголосили, що на продаж виставлено не заставне майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку.

Читайте також: Фонд гарантування продає пул активів АТ «Мегабанк»

Початкова ціна лоту – 3,9 млн грн, що відповідає загальній заборгованості за активами. Торги проходитимуть за голландською моделлю аукціону.

Кошти, отримані від продажу активів, будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів АТ «Укрбудінвестбанк».

Як повідомлялося, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у травні виплатив вкладникам банків, що ліквідуються, понад 10 млн грн гарантованого відшкодування.

Фото в тексті: Фонд гарантування

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-