У регіонах вже підключили 18 із 91 когенераційних установок від USAID

У регіонах вже підключили 18 із 91 когенераційних установок від USAID

Укрінформ
Із 91 когенераційної установки, які передані громадам USAID "Проєкт з енергетичної безпеки" (ПЕБ), до мереж уже підключені вісімнадцять.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє USAID ПЕБ у Фейсбуці.

"USAID доставило в Україну 91 когенераційну установку. Сумарна потужність - 56,5 Мвт. Встановлено 18 установок, решта - у процесі під'єднання", - повідомляє організація.

Наголошується, що USAID ПЕБ не тільки закуповує та передає когенераційні установки, а й супроводжує процес їх встановлення та приєднання до мереж і навчає працівників теплогенеруючих компаній працювати з ними.

В організації зазначили, що установки були передані 32 містам та двом університетам. Це дозволить забезпечити стабільне теплопостачання для понад 1 млн мешканців багатоквартирних будинків та близько 1000 соціальних об’єктів. Крім того, такі установки можуть забезпечувати резервне електропостачання до сусідніх лікарень, обʼєктів водопостачання та водовідведення.

Читайте також: Галущенко обговорив із представницею USAID посилення стійкості української енергосистеми

Як повідомлялося, у червні АТ "Укргазвидобування" отримало 102 дизельні генератори, закуплені через USAID Проєкт енергетичної безпеки (USAID ПЕБ).

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-