Безвідсоткові кредити і нові закони: Зеленський заявив про підготовку пакету рішень щодо енергетики

Безвідсоткові кредити і нові закони: Зеленський заявив про підготовку пакету рішень щодо енергетики

Укрінформ
Найближчим часом представники центральної влади мають представити суспільству пропозиції щодо того, як підтримати людей та українські компанії в умовах жорстких дефіцитів електрики.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Взяв сьогодні участь у роботі Конгресу місцевих та регіональних влад України. Були й урядовці, представники різних органів центральної влади. І найближчим часом вони мають детально представити суспільству всі пропозиції щодо того, як підтримати людей, наші громади, українські компанії в умовах жорстких дефіцитів електрики. Є вже зміни до законодавства, які підготовлені та будуть проголосовані. Є рішення уряду. Є нові кредитні програми – повністю безвідсоткові кредити для людей і дешеві й лояльні кредити для бізнесу", - сказав Зеленський.

Відео: ОП

Він наголосив, що все це має запрацювати якнайшвидше.

"Звичайно, ми зосереджені й на перемовинах з європейськими партнерами, щоб збільшити обсяг імпорту електрики. Триває робота і щодо відновлення енергообʼєктів", - сказав Президент.

За його словами, відповідальність за всі частини комплексного пакету рішень щодо енергетики буде персональною для всіх урядовців. Президент наголосив, що додаткові потреби громад обовʼязково повинні бути враховані.

Читайте також: Зеленський анонсував нові програми для допомоги українцям у час дефіциту електрики

Як повідомлялося, представники міністерств енергетики України, Молдови та Румунії готують рішення про доставку оснащення для допомоги енергосистемі нашої країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-