Нафта дешевшає, трейдери оцінюють наслідки урагану Беріл

Нафта дешевшає, трейдери оцінюють наслідки урагану Беріл

Укрінформ
Нафта продовжує дешевшати на торгах у вівторок, 9 липня, трейдери оцінюють наслідки урагану Беріл, що обрушився на узбережжя Техасу в понеділок, і стежать за переговорами між Ізраїлем і ХАМАС.

Як передє Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Вартість вересневих ф'ючерсів на сорт Brent на Лондонській біржі ICE Futures склала $85,54 за барель, що на $0,21 (0,24%) нижче, ніж на закриття попередніх торгів. У понеділок ці контракти подешевшали на $0,79 (0,9%) – до $85,75 за барель.

Ф'ючерси на нафту WTI на серпень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилися в ціні на $0,22 (0,27%) – до $82,11 за барель. За підсумками попередньої сесії, вартість цих контрактів зменшилася на $0,83 (1%) – до $82,33 за барель.

Очікування, що за посередництва Катару та Єгипту сторони домовляться про припинення вогню, чинять тиск на нафтовий ринок, йдеться в огляді команди експертів StoneX, який цитує MarketWatch. Аналітики, однак, зазначають, що «подібні переговори багато разів провалювалися».

Наслідки урагану Беріл виявилися менш значними, ніж очікувалося. Але деякі об'єкти енергетичної інфраструктури в Техасі, як і раніше, не працюють через негоду.

Читайте також: В адміністрації США не можуть дійти згоди щодо запровадження санкцій проти російських танкерів - NYT

Увага трейдерів цього тижня спрямована на щомісячні огляди нафтового ринку ОПЕК та Міжнародного енергетичного агентства.

Крім того, ринок чекає на заяву голови Федеральної резервної системи Джерома Пауелла, який у вівторок представить піврічну доповідь про грошово-кредитну політику в банківському комітеті Сенату США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-