БЕБ відшкодувало майже ₴44 мільйони несплачених податків за видобування корисних копалин

БЕБ відшкодувало майже ₴44 мільйони несплачених податків за видобування корисних копалин

Укрінформ
Бюро економічної безпеки у Полтавській області скерувало до суду справу стосовно ухилення від сплати податків за видобування залізної руди. Збитки, завдані державі відшкодовано у повному обсязі.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ, передає Укрінформ.

"Слідство встановило службову особу гірничовидобувного підприємства на Дніпропетровщині, яка не повністю сплатила рентну плату за користування надрами для видобування корисних копалин. У наслідок таких дій до бюджету країни не надійшло майже 44 мільйони гривень", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що за результатами проведених слідчих дій, фігурант у повному обсязі сплатив збитки, завдані державі.

Наразі матеріали справи скеровано до суду.

Читайте також: Зеленський підписав закон про перезавантаження БЕБ

Досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 Кримінального Кодексу України, здійснювали детективи ТУ БЕБ у Полтавській області. Процесуальне керівництво – Полтавська обласна прокуратура.

Як повідомлялось, нещодавно БЕБ в Одеській області виявило порушення під час проведення тендеру на капітальний ремонт приміщень одеської загальноосвітньої школи та благоустрою прилеглої до неї території. Посадовці планували витратити на це майже 68 млн грн.

Фото: БЕБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-