Укренерго отримало від польських енергокомпаній гумдопомоги на ₴37 мільйонів

Укренерго отримало від польських енергокомпаній гумдопомоги на ₴37 мільйонів

Укрінформ
З початку повномасштабної війни польські енергетичні компанії передали НЕК "Укренерго" обладнання і техніки на 37 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укренерго у Фейсбуці.

"З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну оператор енергосистеми Польщі PSE та інші польські енергетичні компанії передали «Укренерго» допомогу на суму понад 37 млн грн. Окрім спецтехніки, наші колеги передавали нам критичне високовольтне обладнання: трансформатори, вимикачі, роз'єднувачі, обмежувачі перенапруги тощо", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, нещодавно Укренерго отримало від оператора системи розподілу Варшави – Stoen Operator – спеціальну автомобільну техніку. Машини посилять мобільність ремонтних бригад та будуть використовуватися для ліквідації наслідків російських атак на енергетичну інфраструктуру і підготовки до опалювального сезону.

Читайте також: Чехія готова допомагати Україні у відновленні пошкоджених енергооб'єктів

Як повідомлялося, після поновлення масованих атак на енергосистему міжнародні партнери надали 184 вантажі гуманітарної допомоги для українських енергетиків. Більша частина отриманого обладнання вже розподілена між 57 енергетичними компаніями, які постраждали від ворожих атак.

Фото: Укренерго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-