Фонд держмайна оголосив дати проведення перших аукціонів великої приватизації

Фонд держмайна оголосив дати проведення перших аукціонів великої приватизації

Укрінформ
Фонд державного майна України оголосив дати проведення аукціонів з продажу готелю «Україна» та Об’єднаної гірничо-хімічної компанії.

Про це повідомила пресслужба Фонду у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Так, аукціон з продажу єдиного майнового комплексу державного підприємства «Готель «Україна» призначено на 18 вересня 2024 року.

9 жовтня 2024 року відбудеться аукціон з продажу 100% пакету акцій АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія».

Відповідні рішення ухвалили аукціонні комісії, до складу яких увійшли представники Фонду держмайна, профільних міністерств, обласних військових адміністрацій та підприємств, що приватизуються.

Обидва аукціони проводитимуться в електронному форматі в системі Prozorro.Продажі з умовами, затвердженими Кабінетом Міністрів України 12 липня 2024 року.

Наголошується, що для АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» встановлено максимально можливий термін до проведення аукціону, що дозволяє потенційним покупцям, зокрема іноземним, провести повноцінну незалежну перевірку (Due Diligence) підприємства.

Потенційні покупці отримують доступ до інформаційного пакету об'єкта великої приватизації після укладення договору про конфіденційність інформації з одним з авторизованих операторів електронного майданчика.

Читайте також: З початку року на аукціонах у системі Prozorro.Продажі залучені ₴5,44 мільярда

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів під час засідання 12 липня 2024 року затвердив умови продажу перших об’єктів великої приватизації - готелю «Україна» в центрі Києва та АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія».

Фото: bankruptcy-ua.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-