Готується черговий етап модернізації програми «Доступні кредити» - народний депутат

Готується черговий етап модернізації програми «Доступні кредити» - народний депутат

Укрінформ
Зараз готується черговий етап модернізації програми «Доступні кредити» та Фонду розвитку підприємництва, який здійснює її адміністрування.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів член Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Олексій Леонов, передає Укрінформ.

«Зараз готується черговий етап модернізації програми «Доступні кредити», а також Фонду розвитку підприємництва, який здійснює її адміністрування. Назва нової інституції, яка модернізується, буде Національна установа розвитку, і Верховна Рада уже прийняла низку законопроєктів, які передбачають її започаткування», – розповів Леонов.

Він відзначив, що ця установа зосередиться на реалізації програм кредитування, які будуть стосуватися відновлення країни.

Читайте також: Підприємці за минулий тиждень отримали доступних кредитів на ₴1,6 мільярда

Як повідомляв Укрінформ, 18 червня Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт про Національну установу розвитку. Згідно з пояснювальною запискою до документа, йдеться про створення установи, яка виконуватиме функції із забезпечення фінансової та іншої підтримки розвитку та відбудови економіки України шляхом підтримки цільових груп суб’єктів підприємництва, які мають потенціал розвитку, або вид їхньої економічної діяльності є пріоритетним для економіки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-