Ціни на нафту стабілізувалися

Ціни на нафту стабілізувалися

Укрінформ
Ціни на нафту стабілізувалися у вівторок, 23 липня, трейдери чекають на нові сигнали щодо перспектив попиту та пропозиції на ринку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Вересневі ф'ючерси на Brent здорожчали на лондонській біржі ICE Futures на $0,01 (0,01%) – до $82,41 за барель. У понеділок Brent здешевшала на $0,23 (0,3%), до $82,4 за барель.

Вересневі ф'ючерси на WTI подешевшали на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі NYMEX на $0,06 (0,08%), до $78,34 за барель. За попередню сесію контракт здешевшав на $0,24 (0,3%), до $78,4 за барель.

Увечері у вівторок Американський інститут нафти (API) опублікує власні оцінки зміни запасів нафти в США за підсумками минулого тижня, а в середу Міністерство енергетики країни оприлюднить офіційні дані про резерви енергоносіїв.

Запаси нафти в Штатах знижувалися три тижні поспіль і досягли мінімуму з лютого.

У центрі уваги трейдерів залишається політична ситуація у США, де американський президент Джо Байден 21 липня оголосив про рішення зняти свою кандидатуру з президентських виборів і висловив підтримку віцепрезиденту Камалі Гарріс як новому претенденту на посаду президента від демократів.

Читайте також: Угорщині без російської нафти загрожує паливна криза - Politico

Підтримку нафтовому ринку може надати зростання очікувань зниження базової процентної ставки Федеральної резервної системи (ФРС). Про це заявляє аналітик Capital.com Сабін Хеторн, повідомляє MarketWatch.

«Пом'якшення політики ФРС, як очікується, дозволить економіці США зберігати впевнене зростання за стриманої інфляції, що свідчить на користь підвищення попиту на нафту», – зазначає Хеторн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-