Фінал - у Кремнієвій долині: в Україні почався відбір на Startup World Cup

Фінал - у Кремнієвій долині: в Україні почався відбір на Startup World Cup

Укрінформ
В Україні розпочався регіональний етап відбору до найбільшого у світі пітч-конкурсу стартапів Startup World Cup, переможець якого може отримати $1 млн на розвиток інновацій.

Про це повідомила у Телеграмі пресслужба Міністерства цифрової трансформації, передає Укрінформ.

«$1 000 000 на розвиток інновацій. Реєструйтеся на український етап конкурсу Startup World Cup. Це найбільший у світі пітч-конкурс для стартапів», - йдеться в повідомленні.

Цього року на події очікуються до 2,5 тис. інвесторів з понад 75 країн світу. Міжнародний фінал конкурсу відбудеться 2-4 жовтня в Кремнієвій долині.

Читайте також: Українські стартапи успішно створюють армію роботів для протидії у війні з РФ - ЗМІ

Україну представить один стартап, який переможе на регіональному етапі конкурсу. У ньому зможуть взяти участь проєкти, які зареєстровані в Україні та належать українцям (частка власності понад 50%).

Для участі у регіональному етапі запрошуються зрілі проєкти, які мають від 15 працівників та понад $5 млн інвестицій чи не менш ніж $1 млн ARR — загальної суми доходу, яку компанія отримує від підписок протягом року. Участь у конкурсі також можуть взяти молоді стартапи, які спершу пройдуть двотижневу підготовку UNICORN. Вона передбачає нетворкінг, інтенсивне навчання та пітчинг проєктів.

Читайте також: Google відібрав перші українські стартапи, які отримають по $100 тисяч на масштабування

Дедлайн подання заявок: 11 серпня — для молодих стартапів, 15 серпня — для зрілих проєктів.

Як повідомлялося, українські стартапи успішно створюють недорогих роботів для виконання бойових завдань, розмінування та автоматизованої евакуації поранених, перенесення військового спорядження та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-