Укренерго зменшило обсяги відключень до 14:00 у десяти областях

Укренерго зменшило обсяги відключень до 14:00 у десяти областях

Укрінформ
Обленерго 23 липня застосовують обмеження споживання протягом усієї доби. Водночас, до 14:00 скасовується одна черга відключень у десяти областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НЕК "Укренерго" у Фейсбуці.

«Завдяки активізації роботи СЕС, до 14:00 скасовується одна черга відключень у Львівській, Закарпатській, Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Одеській, Миколаївській і Херсонській областях. З 14:00 до 24:00 будуть діяти три черги відключень», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Через атаку на енергооб’єкт знеструмлювалися споживачі у двох областях

Зазначається також, що вночі російські БПЛА атакували енергооб’єкт у північному регіоні. Знеструмлювались побутові та промислові споживачі в окремих районах Сумської та Чернігівської областей. На ранок залишаються без енергопостачання близько 25 тисяч побутових споживачів у Сумській області. Тривають аварійно-відновлювальні роботи.

У вівторок, 23 липня, запланований імпорт електроенергії з європейських країн становить 24,873 тис. МВт-год.

Читайте також: Економимо електрику: найбільш енерговитратні побутові прилади

«Імпорт планується протягом доби з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини та Молдови загальним обсягом 24 873 МВт-год, з максимальною потужністю 1 251 МВт. Експорт не відбувається і не передбачається», - зазначили в Укренерго.

Як повідомлялося, Державна інспекція енергетичного нагляду провела перевірки застосування графіків погодинних відключень (ГПВ) у шести областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-