Уряд створив українсько-молдовську комісію для будівництва мосту через Дністер

Уряд створив українсько-молдовську комісію для будівництва мосту через Дністер

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив рішення про створення спільної українсько-молдовської комісії для будівництва мосту через Дністер в районі Ямпіль-Косуець.

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час сьогоднішнього засідання уряду, передає Укрінформ із посиланням на Урядовий портал.

«Сьогодні ухвалюємо рішення про створення спільної україно-молдовської комісії для будівництва мосту через Дністер в районі Ямпіль-Косуець. Це буде ключова ланка транспортного коридору між Києвом та Кишиневом», - сказав він.

Шмигаль також зазначив, що на кордоні з Молдовою за підтримки USAID та Євросоюзу триває системне оновлення пунктів пропуску. А на кордоні з Польщею, відповідно до укладеної безпекової угоди, розширять залізничне та автомобільне сполучення. Зокрема, буде відкрито ще один залізничний пункт пропуску «Нижанковичі – Мальховичі», додав він.

Читайте також: Молдова схвалила будівництво мосту до України через Дністер

Як повідомляв Укрінформ, будівельні роботи на пункті пропуску «Нижанковичі – Мальховичі» у Львівській області перебували на завершальному етапі у лютому цього року.

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-