Держоператор тилу презентував сайт «Партнер МОУ»

Держоператор тилу презентував сайт «Партнер МОУ»

Фото
Укрінформ
Державний оператор тилу провів презентацію сайту "Партнер МОУ", завдяки якому інформація про отримання спеціального сертифікату якості від Міністерства оборони буде знаходитись в одному місці та у вільному доступі, а подати заявку можна одразу через сайт.  

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба ДОТ.

"Тепер інформація про отримання спеціального сертифікату якості від Міністерства оборони знаходиться в одному місці та у вільному доступі, а подати заявку можна одразу через сайт. Це може потенційно збільшити кількість гравців серед виробників речового забезпечення. Особливо тієї продукції, яку постачають для ЗСУ всього один-два виробники", - поділився генеральний директор ДОТ Арсен Жумаділов.

За його словами, мета проєкту “Партнер МОУ” - розширити коло постачальників якісного тилового майна для ЗСУ, забезпечити зручний доступ до технічних вимог та налагодити ефективну комунікацію між Міноборони та бізнесом. Також на сайті можна ознайомитися з технічними специфікаціями, технічними описами, алгоритмами та порядком роботи за кожним напрямом, необхідним для сертифікації вашого товару, подати заявку для початку процесу отримання акту відповідності та надіслати власні пропозиції щодо розробок, матеріалів та методів обробки.

"ДОТ сягнув достатньо високого рівня конкурентності закупівельних процедур. Зараз середня кількість учасників на тендерах речового забезпечення сягає позначки 5. Водночас деякі позиції майже не представлені серед українських виробників, які мають акт відповідності від Міністерства оборони. Сподіваюся, що відповідне ІТ-рішення підштовхне наших виробників та постачальників заповнювати прогалини на ринку. Як наслідок - покращення якості, економія державних коштів та допомога українському бізнесу”, - зазначив Жумаділов.

Читайте також: Держоператор тилу впроваджує проєкт з контролю постачальників при прийомі продуктів для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, Державний оператор тилу у кількох регіонах запустив пілотний проєкт, спрямований на контроль постачальників безпосередньо під час прийому харчових продуктів безпосередньо у військових частинах.

Фото: dotua.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-