Фонд держмайна продав Одеський інститут землеустрою за ₴25,8 мільйона

Фонд держмайна продав Одеський інститут землеустрою за ₴25,8 мільйона

Укрінформ
Фонд державного майна України реалізував на приватизаційному аукціоні ДП «Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» за 25,8 млн грн; додатково покупець має сплатити 5,16 млн грн ПДВ.

Про це повідомив у Телеграмі голова ФДМУ Віталій Коваль, передає Укрінформ.

«Ціна на ЄМК ДП «Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» зросла в 5,17 раза. З майже 5 млн грн до переможної — 25,8 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Зауважується, що також покупець додатково сплатить 5,16 млн грн ПДВ. Відтак загальний економічний ефект від приватизації підприємства може скласти 30,96 млн грн.

Комплекс інституту розташований у центрі Одеси. Новий власник отримає частку розміром 81/100 інженерно-лабораторного корпусу з господарськими будівлями та спорудами, автотранспортні засоби та інше майно.

Читайте також: Фонд держмайна оцінив завод «Аерок» у ₴965 мільйонів

Згідно з умовами продажу, покупець зобов’язаний забезпечити погашення простроченої кредиторської заборгованості та не допустити звільнення працівників протягом шести місяців.

Як повідомлялося, Фонд державного майна України продав на приватизаційному аукціоні ДП «Проєктно-конструкторське технологічне бюро» у Львові за 85 млн грн. Ще 17 млн грн має надійти у якості ПДВ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-