АРМА шукає оцінювачів та управителів для низки активів Медведчука

АРМА шукає оцінювачів та управителів для низки активів Медведчука

Укрінформ
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) шукає управителів та оцінювачів для трьох заводів, спортивної бази та житлової нерухомості, що належали Віктору Медведчуку.

Про це повідомила пресслужба Нацагентства, передає Укрінформ.

«АРМА оголошує конкурси на відбір оцінювачів та управителів для трьох заводів у Львівській області та у столиці, спортивної бази в Київській області, трьох квартир та житлового будинку в Києві, які належали держзраднику», - йдеться в повідомленні.

Так, оголошено конкурсний відбір управителя спортивною базою «Жовтень», що розташована в Обухівському районі Київської області.

Також обиратимуть на конкурсі управителя для трьох квартир, житлового будинку, земельної ділянки, розташованих у Києві.

Всі активи передані в управління АРМА на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 1 квітня 2022 року.

Читайте також: АРМА продало Maybach Медведчука за ₴1,8 мільйона

Крім того, Нацагентство проведе конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для цегельного заводу «Керамбуд», виробника бетону «Бетонбуд» та будівельного підприємства «Капітал Плаза». Всі об’єкти розташовані у Львові та області.

Як повідомлялося, РНБО на засіданні 19 лютого 2021 року ухвалила рішення про застосування санкцій до 19 юридичних та восьми фізичних осіб, серед яких народний депутат Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко. За даними секретаря РНБО, санкції накладаються на все майно Медведчука.

Фото: 24TV.UA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-