Перелік сільгосптехніки з компенсацією вартості розширили до понад 11,2 тисячі одиниць

Перелік сільгосптехніки з компенсацією вартості розширили до понад 11,2 тисячі одиниць

Укрінформ
Перелік сільськогосподарської техніки та обладнання, на які поширюється програма часткової компенсації вартості (до 25%) у межах державної програми підтримки аграріїв, розширили до 11 264 одиниць від 121 українського виробника.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Міністерства економіки

«Програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки від українських виробників постійно розширюється. Це сприяє успішному проведенню посівних кампаній, а також стимулює розвиток виробництва обладнання в Україні», – зазначила перша віцепрем’єр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко.

Щоб скористатися державною програмою підтримки та отримати 25% компенсації вартості за придбану техніку чи обладнання, агровиробникам необхідно обрати постачальника з офіційного переліку на сайті Міністерства економіки, придбати необхідну техніку та подати заявку з підтвердними документами до уповноваженого банку.

Читайте також: Фермери відтепер можуть через Держагрореєстр подавати заявки на компенсацію за розмінування

Як повідомляв Укрінформ, у квітні - червні 2024 року уповноважені банки виплатили 90,9 млн грн за програмою часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання українського виробництва; техніки ж придбано на 435,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-