На Сумщині ворог влучив в обʼєкт залізничної інфраструктури, є поранений

На Сумщині ворог влучив в обʼєкт залізничної інфраструктури, є поранений

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" після масштабної атаки забезпечило резервними тепловозами усі рейси.

Про це УЗ повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Усі рейси, які тимчасово зупинились у зв'язку зі знеструмленнями після масштабної ворожої атаки, вже підхоплені резервними тепловозами та продовжують рух", - йдеться у повідомленні.

У компанії зазначають, що є влучання в обʼєкт залізничної інфраструктури у Сумській області. Ворог пошкодив контактну мережу та будівлі. Також поранено помічника машиніста, якого вчасно госпіталізували, тож загрози життю немає.

Крім того, деякі вокзали, які також були знеструмлені через відключення у міських мережах, вже переведені на резервні генератори та використовуються як пункти незламності для містян.

"Приміські електропоїзди у деяких регіонах їдуть із затримками, а ситуація із City Express у Києві та Дніпрі незмінна - рух за графіком", - додали в УЗ.

Відхилення від графіку зібрані на порталі https://uz-vezemo.uz.gov.ua/.

У транспортному відомстві зауважили, що пасажири, які не встигли на потяги через тривалі повітряні тривоги, з тими ж квитками будуть відправлені наступними рейсами аналогічного напрямку протягом доби.

Читайте також: На Миколаївщині внаслідок російського обстрілу поранені троє людей

Як повідомлялось, АТ "Укрзалізниця" оголосила про декілька знеструмлень по різних регіонах країни через масштабну ракетну атаку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-