У липні АРМА перерахувало до держбюджету рекордні ₴781,4 мільйона

У липні АРМА перерахувало до держбюджету рекордні ₴781,4 мільйона

Укрінформ
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів у липні 2024 року перерахувало до державного бюджету рекордні 781,4 млн грн.

Про це йдеться у щомісячному аналізі результатів діяльності АРМА, оприлюдненому народним депутатом Ярославом Железняком у Телеграмі, передає Укрінформ.

«АРМА в липні перерахувало до держбюджету 781,4 млн грн. Це найбільша сума за всі 8 років роботи Агентства», - зазначається у повідомленні.

Депутат нагадав, що у минулому місяці АРМА завершило процес передачі арештованих активів "Межигір'я" в управління державному парку-пам'ятці. Завдяки цьому, через 10 років після відкриття парку для відвідувачів, кошти від продажу квитків та інших аспектів функціонування парку надходитимуть до державного бюджету.

Читайте також: АРМА продовжить управляти 26 облгазами Фірташа

Під час проведення ревізії рухомого майна "Межигір'я" було виявлено понад 500 об'єктів, які раніше не значилися в описах. Серед них – витвори мистецтва, ікони, барельєфи, люстри та інші цінні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, після передачі парка-пам’ятки «Межигір’я» до державного управління установа вже перерахувала до бюджету 2,1 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-