Графіки відключень світла діятимуть цілу добу - Укренерго

Графіки відключень світла діятимуть цілу добу - Укренерго

Укрінформ
Через наслідки російської атаки 26 серпня в Україні у вівторок графіки відключення діятимуть усю добу. Експорт електроенергії не здійснюється.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НЕК "Укренерго" у Фейсбуці.

"Унаслідок російських атак, сьогодні, 27 серпня, в усіх регіонах України будуть діяти заходи обмеження споживання. З 6:00 до 11:00 і з 15:00 до 21:00 обленерго будуть застосовувати чотири черги відключень одночасно, в інші періоди доби – по три черги. Ознайомитись із графіками відключень на сьогодні можна на офіційних сайтах обленерго та на їхніх сторінках у соцмережах", - йдеться у повідомленні.

В Укренерго зауважили, що споживання електроенергії в країні залишається на високому рівні. У понеділок, 26 серпня, Україна отримувала аварійну допомогу з енергосистем Польщі та Словаччини.

Експорт електроенергії 27 серпня не здійснюється.

Читайте також: Радбез ООН проведе засідання через масовану атаку Росії по Україні

Як повідомлялося, 26 серпня росіяни здійснили масовану ракетно-дронову атаку на об'єкти енергетики. Постраждали 15 областей, у містах спостерігалися перебої з водопостачанням, роботою світлофорів та громадського електротранспорту.

Всього росіяни випустили по Україні 127 ракет і 109 БПЛА. Сили ППО збили 201 повітряну ціль – 102 ракети та 99 ударних БпЛА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-