Визначені переможці національної підприємницької премії UEPA

Визначені переможці національної підприємницької премії UEPA

Укрінформ
Експертне журі визначило переможців національної премії Ukrainian Enterprise Promotion Awards (UEPA). Вони отримали відзнаку та представлять Україну на європейській премії European Enterprise Promotion Awards (EEPA) у листопаді 2024 року в Угорщині.

Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки України, передає Укрінформ.

Україну на європейській частині конкурсу представлять:

- проєкт «Кліматичні інноваційні ваучери», реалізатор - громадська організація «Українська мережа енергетичних інновацій «Грінкубатор»;

- проєкт «Нова економіка Івано-Франківська – підтримка нових кластерів інноваційної економічної діяльності (NEF)». Реалізатор — консорціум партнерів: виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр "Промприлад", урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV та платформа "Тепле місто".

«Цьогорічні учасники національної премії UEPA 2024 продемонстрували велику різноманітність ініціатив, які націлені на розвиток українського підприємництва. Українські організації активно створюють та розвивають проєкти з розвитку підприємництва з врахуванням різних аспектів ведення бізнесу та соціальних потреб суспільства», – зазначив директор Офісу з розвитку підприємництва та експорту Андрій Ремізов.

Заявку на участь у конкурсі подали 119 аплікантів. Серед них соціально відповідальний бізнес, державні та приватні організації, які відповідають за розвиток підприємництва в Україні.

Читайте також: Україна увійшла до списку країн, що використовують найновішу версію «митного безвізу»

Як повідомлялося, національна премія Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024 ініційована Міністерством економіки України, Міністерством цифрової трансформації України та Офісом з розвитку підприємництва та експорту за сприяння проєкту EU4Business: SME Policies and Institutions Support (SMEPIS), що реалізується Ecorys у консорціумі з GIZ Ukraine, Офісом ефективного регулювання BRDO та Civitta Ukraine за фінансової підтримки ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-