До кінця року почнуть реконструкцію пункту пропуску

До кінця року почнуть реконструкцію пункту пропуску "Шегині-Медика" - Львівська ОВА

Фото
Укрінформ
Вже до кінця цього року будівельники розпочнуть реконструкцію пункту пропуску "Шегині-Медика" на українсько-польському кордоні.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

"Реконструкцію міжнародного пункту пропуску "Шегині-Медика" планують почати ще цього року. Про це сьогодні під час нашої зустрічі повідомив віцепрезидент та директор з імпорту компанії Unibep SA Томаш Поскробко. Саме ця польська компанія перемогла у тендері, який у лютому цьогоріч оголошувала Державна митна служба України", - йдеться у дописі Козицького.

Він зауважив, що наразі на межі Львівської області проходять понад 270 кілометрів українсько-польського кордону, а це 6 пунктів пропуску.

"Нам важливо зменшити час очікування людей на кордоні та розбудувати прикордонну інфраструктуру з думкою про всіх, хто буде нею користуватися", - додав посадовець.

За його словами, на пункт пропуску "Шегині-Медика" чекає реставрація і модернізація з розділенням ділянок на в’їзд та виїзд з нашої держави. Роботи почнуть з виїзної частини.

Читайте також: Україна увійшла до списку країн, що використовують найновішу версію «митного безвізу»

Почати реконструкцію цього переходу мали ще до повномасштабного вторгнення, але, через відомі обставини, цього не сталося.

Як повідомляв Укрінформ, польська будівельна компанія Unibep Spółka Akcyjna підписала угоду про реставрацію та модернізацію пункту пропуску “Шегині-Медика” на українсько-польському кордоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-