На Сумщині через обстріли без світла залишаються понад 7,2 тисячі споживачів

На Сумщині через обстріли без світла залишаються понад 7,2 тисячі споживачів

Укрінформ
У Сумській області внаслідок обстрілів залишаються без електропостачання понад 7,2 тис. абонентів у 100 населених пунктах.

Про це повідомляє Міністерство енергетики, передає Укрінформ.

За даними енергетиків, загалом внаслідок бойових дій без електропостачання залишаються 7,2 тис. абонентів у 100 населених пунктах Сумщини.

У Дніпропетровській області минулої доби з технологічних причин знеструмлювалось 4,8 тис. абонентів, на ранок їх частково заживлено. Внаслідок бойових дій без напруги залишались 7,5 тисячі абонентів, на ранок без електропостачання 798 абонентів.

У Запорізькій області через технологічні порушення було знеструмлено 1,5 тис. споживачів. Енергетики заживили 1,4 тис. споживачів, які були знеструмлені внаслідок технологічних порушень. Всього через бойові дії в області без напруги залишаються 3,9 тис. споживачів.

На Харківщині станом на ранок внаслідок бойових дій без напруги залишаються 41,7 тис. споживачів у 103 населених пунктах, на Херсонщині - понад 25 тис. споживачів у 45 населених пунктах, на Чернігівщині - 1,4 тис. споживачів у 24 населених пунктах.

Читайте також: Укренерго накопичило запас обладнання для відновлення своїх об'єктів

Крім того, в одному із населених пунктів Вінницької області виявлено витік із підземного газопроводу, без газопостачання 187 абонентів. На Волині через технологічні порушення у одному з населених пунктів відключені від газопостачання 154 абоненти.

Як повідомлялося, у Запорізькій області працівники підстанції виявили вибухонебезпечний предмет - він був знешкоджений.

Фото: Міненерго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-