Фонд гарантування виставляє на повторні торги кредити «Укрбудінвестбанку»

Фонд гарантування виставляє на повторні торги кредити «Укрбудінвестбанку»

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на повторних торгах активи АТ "Укрбудінвестбанк", включаючи права вимоги за кредитними договорами із заставою у вигляді туристичних апартаментів в Одесі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду.

"18 вересня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ "Укрбудінвестбанк". На торги у складі лоту GL16N026539 виставлені права вимоги за кредитними договорами та дебіторська заборгованість", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у забезпечення виконання зобов'язань перед банком оформлено нерухомість туристичного призначення преміум-класу в Одесі – номери-апартаменти з кухнею в одному з сучасних туристичних комплексів у курортному районі "Аркадія" на морському узбережжі, а саме: 11, 12 та технічний поверхи 16-поверхового будинку загальною площею 1080,5 кв м.

Читайте також: Фонд гарантування завершив ліквідацію Златобанку

Фонд гарантування наголошує, що на продаж виставлено не заставне майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку.

Початкова ціна – 63,4 млн грн. Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону.

Як повідомляв Укрінформ, Фонд гарантування вже виставляв ці активи за англійською моделлю аукціону, але вони не знайшли покупця.

У липні 2024 року ФГВФО провів 26 успішних аукціонів із продажу активів банків, що ліквідуються, на 125,6 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-