«Національний кешбек»: за тиждень українці відкрили 800 тисяч карток

«Національний кешбек»: за тиждень українці відкрили 800 тисяч карток

Оновлено
Укрінформ
За перший тиждень роботи програми "Національний кешбек" українці відкрили 800 тисяч карток.

Про це повідомила перша віцепрем'єр-міністерка - міністерка економіки України Юлія Свириденко під час заходу з нагоди другої річниці програми "Власна справа".

«На сьогодні вже відкрито 800 тисяч онлайн-карток, чиї власники приєдналися до системи», - зазначила Свириденко.

За її словами, такий результат свідчить про те, що люди отримуватимуть допомогу від держави, але дуже сфокусовано – купуючи виключно українські товари.

«Покупці, виробники та торговельні мережі активно долучаються до Національного кешбеку. Відсьогодні до програми долучаються нові ритейлери. Зокрема, Епіцентр K, Нова лінія, Auchan, Comfy, Сільпо, ФОРА і аптека 3і. Під час купівлі локальних товарів, зареєстрованих в програмі, в магазинах цих мереж відтепер нараховуватимуть кешбек 10%», - повідомила урядовиця.

Перша віцепрем'єр-міністерка - міністерка економіки підкреслила, що програма спрямована на підтримку вітчизняного виробника та стимулювання попиту на українську продукцію.

Читайте також: Національний кешбек у 10%: як працюватиме?

Зокрема, за тиждень кількість товарів у програмі зросла втричі – до понад 130 тисяч. Триває налаштування технічних систем, зокрема впровадження сервісу для відображення нарахованого кешбеку в застосунку "Дія".

Споживачі можуть надавати пропозиції щодо вдосконалення програми на сайті madeinukraine.gov.ua або отримати консультацію за номером 1545.

Як повідомляв Укрінформ, у застосунку "Дія" запустили бета-тестування програми "Національний кешбек", яка дозволить українцям отримувати 10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-