Проєкти від €12 мільйонів: UkraineInvest запустив інформаційний гайд для інвесторів на «Дія.Бізнес»

Проєкти від €12 мільйонів: UkraineInvest запустив інформаційний гайд для інвесторів на «Дія.Бізнес»

Укрінформ
Урядовий офіс із залучення інвестицій UkraineInvest та портал «Дія.Бізнес» розпочали співпрацю, в рамках якої потенційним інвесторам будуть запропоновані актуальні дослідження та новини на тему інвестиційних можливостей України.

Про це йдеться у пресрелізі від UkraineInvest, який є в розпорядженні Укрінформу.

«На порталі «Дія.Бізнес» тепер доступна нова опція для користувачів — інвестиційні можливості від Ukrainelnvest. Відтепер користувачі «Дія.Бізнес» зможуть оперативно отримувати доступ до теми значних інвестицій: актуальних досліджень, гайдів, новин на тему значних інвестицій, розроблених командою UkraineInvest», - йдеться в повідомленні.

За допомогою до фахівців офісу із залучення інвестицій можуть звертатися підприємці, які планують проєкти від 12 млн євро. Їм буде надана експертна підтримка на всіх етапах процесу — від додавання свого проєкту в інвестиційний портфель урядового офісу до подання заявки Міністерству економіки України та супроводу UkraineInvest цих інвестиційних проєктів аж до їх реалізації.

За словами директору UkraineInvest Андрія Ремізова, інтеграція ресурсів офісу та порталу зробить процес залучення значних інвестицій доступнішим та прозорішим, що сприятиме активному розвитку бізнесу в Україні.

Крім того, команди UkraineInvest та Офісу з розвитку підприємництва та експорту працюють над впровадженням функції «Залучити інвестиції» у розділі «Фінансування» на порталі «Дія.Бізнес». Це надасть підприємцям можливість подати свої проєкти, що потребують значних інвестицій, та отримати організаційну та консультативну допомогу при підготовці інвестиційних заявок до Міністерства економіки України, а також подальшого супроводу інвестора аж до завершення проєкту.

Читайте також: Європейські фонди більш ніж удвічі збільшили інвестиції в оборонні компанії через війну в Україні - FT

Як повідомлялося, Міністерство економіки оприлюднило рекомендації для підприємців, котрі готові реалізувати в Україні проєкти зі значними інвестиціями - понад 12 млн євро. Гайд інвестора із значними інвестиціями вже доступний на сайті міністерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-