АРМА придбало військових облігацій на €6,5 мільйона

АРМА придбало військових облігацій на €6,5 мільйона

Укрінформ
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів придбало військових облігацій на 6,5 млн євро за рахунок арештованих коштів.

Про це повідомила пресслужба Нацагентства, передає Укрінформ.

«Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) здійснило закупівлю військових облігацій в іноземній валюті на суму 6,5 мільйонів євро. Ця операція є продовженням успішної практики ефективного управління арештованими коштами, зокрема, для підтримки оборони України», - йдеться в повідомленні.

За даними АРМА, загальна сума придбаних військових ОВДП досягла майже 6 млрд грн в еквіваленті (4,2 млрд грн, $31 млн, 6,5 млн євро).

Читайте також: У «Дії» можна придбати ще чотири військові облігації

Зазначається, що Кабінет Міністрів України розпорядженням погодив АРМА купівлю військових облігацій в іноземній валюті. В межах цього розпорядження вже було закуплено військових облігацій на $31 млн. Поточна операція є продовженням реалізації цього плану.

Як повідомлялося, Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) спільно з Державним бюро розслідувань (ДБР) стягує рекордні 2,6 млрд грн з рахунків онлайн-казино, пов'язаного з представниками держави-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-