Виробник «Цезарів», «Леопардів» та «Гепардів» відкрив філію в Україні

Виробник «Цезарів», «Леопардів» та «Гепардів» відкрив філію в Україні

Укрінформ
Франко-німецький оборонний концерн KNDS відкрив дочірнє підприємство в Києві, яке займатиметься технічним обслуговуванням та ремонтом своїх систем, включаючи танки Leopard, артилерійські системи CAESAR, гаубиці PzH 2000 та зенітного танка Gepard.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті KNDS.

"З приблизно 800 системами у бойовому застосуванні або в контрактах, а також значними поставками боєприпасів франко-німецька оборонна група KNDS є одним із найважливіших промислових партнерів Сухопутних сил України. Компанія відкрила дочірнє підприємство в Києві під назвою KNDS Ukraine LLC, яке сприятиме співпраці між українськими державними установами, оборонною промисловістю та KNDS", - йдеться у пресрелізі.

Зазначається, що метою створення KNDS Ukraine є "надання можливостей українській промисловості для технічного обслуговування, ремонту та відновлення систем KNDS – зокрема основних бойових танків Leopard 1 і 2, артилерійської установки CAESAR, бронемашини AMX10 RC, самохідної гаубиці PzH 2000 та зенітного танка Gepard". Це значно підвищить боєготовність цих систем.

Читайте також: За місяць в Україні виробляють близько 15 САУ «Богдана» - Президент

Крім того, KNDS та українська промисловість планують спільне виробництво 155-мм артилерійських снарядів в Україні та виготовлення запчастин за допомогою передових виробничих технологій.

Як повідомляв Укрінформ, міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін і міністр збройних сил Французької Республіки Себастьєн Лекорню 7 червня підписали Заяву про наміри щодо співробітництва в оборонній промисловості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-