Мінагрополітики запустило сервіс єТваринництво

Мінагрополітики запустило сервіс єТваринництво

Укрінформ
Міністерство аграрної політики та продовольства 10 жовтня 2024 року запускає сервіс єТваринництво, який спростить процедуру присвоєння відповідних статусів суб’єктам племінної справи у тваринництві, апробації та реєстрації селекційних досягнень.

Про це у Телеграмі повідомляє міністр аграрної політики та продовольства України Віталій Коваль.

«єТваринництво - це про спрощення процедур, прозорість рішень та вільний допуск до загального переліку порід всіх видів сільськогосподарських тварин, що зареєстровані на території України», - написав міністр.

Зазначається, що для присвоєння відповідного статусу суб’єктам племінної справи у тваринництві потрібно подати електронну заяву на сайті Мінагрополітики (у розділі єТваринництво), внести відомості до реєстру і отримати відповідний витяг.

Схожа процедура і в проведенні апробації, реєстрації селекційних досягнень у тваринництві (виведення нової породи, типу, лінії та інше) та імпортованих порід всіх видів сільськогосподарських тварин.

Читайте також: Світовий банк та Мінагрополітики обговорили проєкти з розвитку меліорації в Україні

Коваль наголосив, що міністерство продовжує цифровізувати послуги, аби фермерам та аграріям було простіше, швидше та зручніше працювати та розвивати свій бізнес.

Як повідомлялось, в Україні почала роботу електронна система еРиба, перші компоненти якої врегульовують управління та контроль у промисловому рибальстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-