АРМА передало Овруцький щебеневий завод новому управителю

АРМА передало Овруцький щебеневий завод новому управителю

Укрінформ
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) передало цілісний майновий комплекс Овруцького щебеневого заводу в управління компанії «Тамерлан-1».

Про це повідомила АРМА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Працівники Центральне МТУ АРМА за актами приймання-передачі передали переможцю конкурсного відбору на управителя – ТОВ «Тамерлан-1» – об’єкти цілісного майнового комплексу Овруцького щебеневого заводу гомельського міського шляхового будівельно-ремонтного тресту», - йдеться у повідомленні.

У Нацагентстві підкреслюють, що новий управитель планує модернізувати виробничий процес та підвищити його енергоефективність. Зокрема, розглядається закупівля новітніх виробничих ліній з видобутку та переробки щебня, а також встановлення вітрогенераторів та сонячних панелей для енергонезалежності заводу.

Читайте також: АРМА продало на аукціоні останній годинник з колекції Медведчука

В АРМА наголосили, що вказані нововведення забезпечать енергонезалежність підприємства та зниження собівартості кінцевої продукції.

Як повідомляв Укрінформ, Національне агентство з пошуку та менеджменту активів (АРМА) реалізувало через Прозорро.Продажі 23,7 тисячі літрів засобів для захисту рослин за 3,2 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-