ЦВК завтра може змінити час для дебатів на Суспільному

ЦВК завтра може змінити час для дебатів на Суспільному

Укрінформ
Центральна виборча комісія на нараді у четвер, 18 квітня, о 12.00 розгляне питання щодо зміни часу проведення дебатів на Суспільному з 20.00 на 21.00.
Про це сказала під час наради у середу голова ЦВК Тетяна Сліпачук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Повідомляємо обох уповноважених представників кандидатів у Президенти про те, що о 12 годині завтра Центральна виборча комісія, враховуючи письмові документи, які ми очікуємо від кандидатів: від одного вже отримали, а від іншого до 10.00 години очікуємо, проведе нараду для вирішення цього питання відповідно до закону, Конституції та норм, які були прийняті безпосередньо Центральною виборчою комісією”, - підкреслила Сліпачук.

Зокрема, під час сьогоднішньої наради уповноважений представник Порошенка в Центральній виборчій комісії Руслан Князевич звернувся до ЦВК із клопотанням щодо внесення змін до положення про порядок проведення дебатів. Зокрема, у клопотанні просять ЦВК перенести початок дебатів на Суспільному із 20-ї години на 21.00.

Читайте також: На "Олімпійському" розповіли про щільний графік 19 квітня - з ранку до опівночі

Зі свого боку уповноважений представник кандидата у Президенти Володимира Зеленського Сергій Кальченко заявив, що підстав для зміни постанови ЦВК у частині зміни часу проведення дебатів на Суспільному немає.

Водночас Сліпачук звернулася до нього з проханням у письмовому вигляді до 10.00 години 18 квітня викласти свою позицію.

Як повідомлялося, у штабі Порошенка у середу заявили, що проситимуть ЦВК внести зміни у порядок проведення дебатів, щоб Порошенко встиг взяти участь у дебатах на НСК "Олімпійський", які Зеленський призначив на 19.00, та на Суспільному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-