SAY.TV назве останнього учасника національного відбору "Євробачення" 15 лютого

Укрінформ
Представники SAY

.TV обрали чотирьох виконавців, що зібрали найбільшу кількість коментарів та голосів користувачів. Ім'я фіналіста від цієї телевізійної соцмережі у національному відборі пісенного конкурсу "Євробачення -2012» буде оголошено 15 лютого 2012 року і закриє останню - 22-у - вакансію претендентів.

"Претендентами на місце у фіналі національного відбору "Євробачення -2012» від SAY.TV стали Олена Штефан, Євген Виноградов, Макс Барських та група LaFesta. Голосування за 22-го учасника проходить на сторінці проекту в телевізійній соціальній мережі say.tv/eurovision і триватиме до 14 лютого. У голосуванні беруть участь усі зареєстровані користувачі SAY.TV. Учасник, який набере найбільшу кількість голосів статусом на 14 лютого 23:59, виступить у фіналі конкурсу - 18 лютого", - зазначається у повідомленні, яке має УКРІНФОРМ.

Нагадаємо, з відкриттям телевізійної соціальної мережі SAY.TV стартував спеціальний проект телеканалу «Перший національний» - кастинг на участь у конкурсі національного відбору "Євробачення -2012». До дев'ятого лютого кожний бажаючий міг завантажити свою відеороботу або аудіофайл і, таким чином, подати заявку на участь у кастингу.

У п'ятницю, 10 лютого, в ефірі програми «Шустер live» Олексій Семенов - представник SAY.TV - взяв участь у жеребкуванні тих, хто виступає у фіналі національного відбору. Фіналіст національного відбору Євробачення від SAY.TV виступить у першій п'ятірці під порядковим номером три.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-