Українське небо - під надійним захистом Повітряних Сил. Інфографіка

Українське небо - під надійним захистом Повітряних Сил. Інфографіка

Укрінформ
Головною метою створення Повітряних Сил Збройних Сил України, свято яких відзначається 4 серпня, було підвищення рівня ефективності виконання завдань

Головною метою створення Повітряних Сил Збройних Сил України, свято яких відзначається 4 серпня, було підвищення рівня ефективності виконання завдань, притаманних як Військово-Повітряним Силам, так і Військам Протиповітряної оборони. За рахунок ліквідації дублюючих елементів управління загальним процесом захисту вітчизняного повітряного простору вдалося створити якісно новий вид Збройних Сил, виходячи із світової практики й історичного досвіду, та підняти рівень ефективності захисту українського неба на новий, якісніший щабель.

Сьогодні до складу Повітряних сил України входять авіація, включаючи винищувальну, бомбардувальну, штурмову, розвідувальну, військово-транспортну та спеціальну; протиповітряна оборона, включаючи зенітно-ракетні війська та радіотехнічні війська; спеціальні війська, включаючи окремі військові частини і підрозділи розвідки, інженерні, РХБ захисту, зв'язку, метеорологічного забезпечення та інші; частини матеріально-технічного і медичного забезпечення та навчальні заклади.

Детальніше з типами літаків, які знаходяться на озброєнні ПСУ, та їх тактико-технічними характеристиками, знайомить інфографіка Укрінформу.

Українське небо - під надійним захистом Повітряних Сил. Інфографіка

Інфографіка Укрінформу. На сторожі повітряного простору України. На ілюстрованій схемі представлені винищувачі Су-27 та МіГ-29, бомбардувальники Су-24М, штурмовики Су-25, розвідники Су-17М4Р, Су-24МР та ВР-2 "Стриж" та транспортні Іл-76МД, Ан-12 та Ан-26, які знаходяться на озброєнні ПСУ ЗСУ. Подані також їх головні характеристики.

Придбати інфографіку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-