Тезка київського Дарта Вейдера йде в мери Одеси

Тезка київського Дарта Вейдера йде в мери Одеси

Укрінформ
В Одесі активно включився в кампанію з виборів міського голови Дарт Вейдер - тезка керівника армії Галактичної Імперії із "Зоряних воєн".

В Одесі активно включився в кампанію з виборів міського голови Дарт Вейдер - тезка керівника армії Галактичної Імперії із "Зоряних воєн", який повністю копіює його зовнішній вигляд і манеру поведінки.

Як передає кореспондент Укрінформу, в місті з'явилися білборди Дарта Вейдера, де він зображений, позиціонуючи себе в образі популярного персонажа кіноепопеї.

"Поки світлі обіцяють, темні роблять!", "Кандидат з людським обличчям" - свідчать слогани на білбордах, де зображений Дарт Вейдер в чорному одязі і в шоломі, що закриває обличчя.

Також, виходячи зі змісту білбордів, йому в заслугу ставиться знищення 12 наркокубел і повернення місту 46 соток землі. У виборчому бюлетені, який 12 травня затвердила виборча комісія, він у списку на п'ятому місці з двадцяти. У його анкеті йдеться, що Вейдер Дарт Миколайович народився в 1982 році, працює заступником директора ТОВ "Темна сторона сили" і йде в мери від Інтернет-партії України.

Нагадаємо, київський виборчком також зареєстрував Дарта Вейдера кандидатом на пост глави КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-