На Вінниччині відновили 65,5 км доріг місцевого значення та 5 штучних споруд

На Вінниччині відновили 65,5 км доріг місцевого значення та 5 штучних споруд

Укрінформ

На Вінниччині в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» відновили 65,5 км автодоріг загального користування місцевого значення та 5 штучних споруд.

Про це повідомляє Вінницька ОДА, передає Укрінформ.

«Сьогодні за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво» відновили 65,5 км автомобільних доріг загального користування місцевого значення у області та 5 штучних споруд. Ремонтуємо область далі!», – повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Він зазначив, що реформа децентралізації дала можливість громадам розвивати інфраструктуру та ремонтувати дороги. Відтак, на Вінниччині ще одна дорога «Великого будівництва» відремонтована – 2,5 км шляху у Сутисківській громаді, що веде із Сутисок у село Шершні.

«Роками дорога чекала капітального ремонту – дорожнє покриття було у жахливому стані. За цю осінь «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» дорогу оновила. Загальна вартість робіт – майже 7, 5 млн грн., частина коштів з Державного дорожнього фонду та часткового співфінансування з місцевого бюджету», – уточнив Борзов.

За словами посадовця, СМАД у Вінницькій області протягом 2019-2020 років відремонтувала понад 112,6 км доріг та 21 штучну споруду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-