Сергій Борзов: Нарощуємо темпи виконання робіт із забезпечення Ладижина теплом

Сергій Борзов: Нарощуємо темпи виконання робіт із забезпечення Ладижина теплом

Укрінформ

На Вінниччині обласна влада нарощує темпи робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру у Ладижині, який через ворожі обстріли залищився без централізованого теплопостачання.

Про це Фейсбуці повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

«Щоденно проводимо засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру. Контроль всіх етапів робіт здійснюють фахівці обласної військової адміністрації. Нарощуємо темпи виконання робіт, оперативно вирішуємо всі проблемні питання, прискорюємо постачання.», - написав Борзов.

За його словами, обласна військова адміністрація задля вирішення залучила експертів з галузі теплопостачання та фахівців з великим досвідом реалізаціі подібних проєктів. Адже окрім екстрених заходів у місті потрібно запускати паралельні ремонтні процеси.

«Треба пришвидшуватись. Ворог не дає зайвого часу», - зазначив начальник ОВА,

Посадовець поточнив, що надзвичайна ситуація воєнного характеру у Ладижині не скасовується, поки не запрацюють усі резервні пункти теплозабезпечення міста.

Тим часом у Пунктах незламності жителі Ладижина можуть отримати все найнеобхідніше.

Читайте також: Сапери Вінниччини отримали ще один захисний костюм

Як повідомлялось, 1 грудня у Ладижині поновили теплопостачання. У місті проводяться роботи з диверсифікації опалювальної системи шляхом запуску модульних котелень на різних видах палива. Також знайшли технічну можливість щодо встановлення індивідуального опалення конвекторного типу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-