Світ здатен відновити справедливий мир із дотриманням усіх принципів реальної міжнародної безпеки

Світ здатен відновити справедливий мир із дотриманням усіх принципів реальної міжнародної безпеки

Укрінформ
Світ здатен зупинити будь-якого агресора та відновити справедливий мир із дотриманням усіх принципів реальної міжнародної безпеки.

Але це можливо лише тоді, коли світ діє в єдності та на основі повного визнання Статуту ООН, його цілей та принципів. Саме такий шлях до миру запропонувала Україна, і його підтримують дедалі більше держав та лідерів. У першому Саміті миру взяли участь 101 держава та міжнародна організація. Були представники всіх частин світу – Африки, Латинської Америки, Європи, Близького Сходу та Азії, Тихоокеанського регіону та Австралії, Північної Америки. Дуже важливо для справедливого миру те, що всі учасники Саміту підтримали один із фундаментальних принципів співжиття народів – принцип територіальної цілісності держав. Підтримуючи безпеку для одного у світі, світ захищає кожного від агресій.

Дякую всім лідерам і державам, усім командам і радникам, які готували перший Саміту миру та забезпечили такий вагомий прояв світової єдності. І ми вже почали рухатися до другого Саміту миру – наступні тижні й місяці будуть наповнені конкретною підготовчою роботою.

Дякую всім, хто допомагає!

Джерел: ОПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-