"Вірмени України. Хроніки війни"

Укрінформ
Вірмени України продовжують надавати всебічну підтримку Збройним Силам України для захисту суверенітету держави.

З початку 2024 року Армен Варужанович Саргсян та фонд «Армерія» передали на потреби армії понад 200 FPV-дронів, близько сотні дронів Mavic, а також понад 50 автомобілів.

Фонд «Армерія» також допомагає внутрішньо переміщеним особам та людям з інвалідністю в Україні.

З початку повномасштабної війни вірмени України використовують всі наявні ресурси для підтримки військовослужбовців та мирних жителів.

У цей складний час фонд Армена Варужановича Саргсяна також підтримує українських спортсменів, забезпечуючи їм умови для тренувань і участі в міжнародних змаганнях, які є важливими для всього суспільства.

Фото надане фондом
Фото надане фондом "Армерія"

Діяльність вірмен України знаходить відгук і в міжнародних відносинах між Україною та Вірменією. Дружину прем'єр-міністра Вірменії Анну Акопян було запрошено першою леді України з офіційним візитом до Києва. Під час візиту Анна Акопян привезла гуманітарну допомогу українським дітям.

Крім того, вірмени України активізують свої зусилля для залучення вірменської діаспори в Європі та США, які також надають значну підтримку Україні в цей складний період.

За даними фонду «Армерія», вірмени України будуть продовжувати боротьбу з російськими окупантами пліч-о-пліч з українськими захисниками.

Варто зазначити, що Армен Варужанович Саргсян та його компанія «АрмБуд Плюс» надають допомогу нашим військовослужбовцям з 2016 року, але зараз вся підтримка здійснюється під егідою Благодійного фонду «Армерія».

Матеріал розміщено згідно з пунктом 3 статті 9 Закону України №270/96-ВР від 03.07.1996 і Закону України №2849-IX від 31.03.2023 та на підставі рахунку.

п.3 ст.9 Закону України №270/96-ВР від 03.07.1996: Інформаційний, авторський чи редакційний матеріал, в якому привертається увага до конкретної особи чи товару, який формує або підтримує обізнаність та інтерес глядачів (слухачів, читачів, користувачів) щодо цих особи чи товару та який розповсюджується за грошову чи іншу винагороду, повинен ідентифікуватися як реклама з дотриманням вимог цього Закону з використанням слова «реклама».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-