ROZGOLOS опрацював за два роки роботи понад 28 400 звернень від користувачів додатку

ROZGOLOS опрацював за два роки роботи понад 28 400 звернень від користувачів додатку

Реклама
Укрінформ
Однією з найважливіших функцій у ROZGOLOS є кнопка SOS, що запобігає виявам свавілля, беззаконня та протиправним діям.

"Щоб з вами не відбувалось, завжди майте при собі ROZGOLOS" - саме такий слоган використовує юридичний додаток у публічному просторі. І як ми бачимо, за 2 роки роботи це не просто слова - це реально потужний інструмент для самозахисту, який щоденно допомагає тисячам користувачів з усієї України. 

Зовсім нещодавно ROZGOLOS відсвяткував свою другу річницю і за цей період вони змогли досягти значних показників у своїй роботі. За цей час адвокати додатку відпрацювали аж 28 648 запитів від користувачів з різних юридичних питань та ситуацій, серед яких найчастішими були такі теми як: мобілізація, допомога військовим, опікунство, виплата аліментів та інші. Однією з ключових відмінностей та особливостей додатку є те, що користувачі отримують майже безлімітну можливість отримувати консультації адвокатів всього у кілька кліків на весь період дії підписки, коли вартість такої послуги у звичайних адвокатів коштує значно дорожче.  

Однією з найважливіших функцій у ROZGOLOS є кнопка SOS, яка часто рятує від свавілля та беззаконня та упереджує порушення прав громадянина захищаючи від протиправних дій, а інколи навіть може врятувати і життя. За 2 роки цю функцію активували вже 975 користувачів. Активація SOS одразу передає ваші точні координати вашого перебування довіреному колу осіб та дає їм зрозуміти, що вам потрібна допомога. Після чого, родичі разом з адвокатами зможуть виїхати на допомогу при необхідності.

Також важливою функцією є можливість аудіо та відео фіксації з автоматичним збереженням запису у хмару, зберігаючи для вас докази для захисту навіть якщо у вас заберуть смартфон. Функцією фіксації протиправних дій за 2 роки скористалися 7684 рази. Такі записи дуже допомагають адвокатам, тому що бувають випадки коли до справи долучають не повні записи з боді камер. 

Крім того, ROZGOLOS постійно додає нові покрокові чек листи дій, як діяти саме вам у конкретному випадку, з готовими шаблонами заяв та можливістю отримати допомогу і консультацію адвокатів всього у кілька кліків. А якщо потрібне детальніше роз’яснення тут і зараз - ви можете поспілкуватися голосом. В особливих і складних випадках, на індивідуальних умовах також можливий супровід у судах та захист ваших інтересів. До речі, за 2 роки роботи, адвокати ROZGOLOS супроводжували 302 справи і судах. 

А вже найближчим часом адвокатський додаток ROZGOLOS вже анонсував масштабні оновлення, які у нових релізах значно підсилять функціонал та допоможуть користувачам бути ще більш впевненішими та відчувати себе у безпеці в повсякденному житті. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-