"Нетривожний" рюкзак: KFC збирає до школи дітей, які потребують особливої допомоги

Реклама
Укрінформ
Велика війна лягла важким тягарем на плечі дітей, відбираючи у них найкращі роки дитинства — шкільні.

 KFC Ukraine разом із благодійним фондом “Трініті Україна” та фондом “Save Ukraine” вирішили підтримати дітей, які пережили найстрашніше – були викрадені росією та проживали на території ворога. На щастя, дітей повернули і наразі перед ними важливий етап – реінтеграція та початок школи. Щоб підтримати малечу і подарувати все необхідне для старту нового навчального року, дітям підготували освітні набори.

Червоні рюкзаки зі світловідбивними елементами, виготовлені у співпраці з брендом аксесуарів YES, канцелярські товари, зошити, ручки, олівці та розклад для запису завдань — все це входить до подарункового набору, який мотивує дітей до знань. А ще їх мотивує позакласна робота, тому KFC Ukraine проводять екскурсії для школярів у своїх ресторанах, щоб показати внутрішню кухню найсмачнішої хрумкої курочки.

Діти, які отримали подарункові шкільні набори, проживають у хабах для внутрішньо переміщених осіб. Загалом там проживає близько 70 дітей, з яких 40 — у віці від 5 до 17 років. Проте кількість дітей постійно змінюється через динамічні обставини: деякі родини проходять реабілітацію, знаходять роботу, житло та починають нове життя. Крім того, триває процес евакуації та повернення дітей з родин, які були примусово депортовані, а також дітей, що залишилися без батьківської опіки.

“Багатьом з дітей казали, що України як держави більше не існує, що їх покинули і вони нікому не потрібні. Ми прагнемо показати цим дітям, що їх не забули, і вони не самі у своїх випробуваннях. Наші зусилля спрямовані на те, щоб надихнути дітей на навчання, підтримати в адаптації та допомогти знайти своє місце в цьому складному світі. Це важливий крок у їхньому відновленні та розвитку", - зазначила франчайзі KFC Ukraine Аліна Кіптик.

KFC Ukraine активно підтримує й інші соціальні ініціативи під час війни. Разом із міжнародним фондом savED компанія зібрала понад 4,5 млн грн на відновлення укриттів у школах прифронтових регіонів, забезпечуючи безпечні умови для безпечного навчання дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-