Новинка iPhone 16: основні характеристики та параметри

Новинка iPhone 16: основні характеристики та параметри

Реклама
Укрінформ
У вересні 2024 року було представлено телефон нового покоління iPhone 16, який став логічним продовженням інновацій, традицій та оригінальних рішень від виробника.

Базовий телефон iPhone 16 уособлює значні оновлення, хоча в покращених версіях є не менш цікаві та захоплюючі зміни, як розміщення об’єктивів на задній панелі.

Гаджет, як і раніше, доповнюється високою продуктивністю, енергоефективністю та надійністю. У новинці iPhone 16 також поліпшилася автономна робота та трохи підвищилася ємність батареї. Набір просунутих камер дозволяє створювати високоякісні фото, а деякі з них можна доповнити обробкою та посиленням за допомогою штучного інтелекту.

Основні характеристики

Апаратне оснащення зараз робить телефон одним з кращих, багатофункціональних і універсальних гаджетів.

Основні параметри можна позначити так:

  • екран (базова версія має 6,1-дюймовий OLED, його роздільна здатність 2532×1170 пікселів, створюючи ідеальні кути огляду, яскраву картинку та насиченість глибинним чорним кольором);
  • процесор (абсолютно новий чіп A18, де застосовується покращений Neural Engine, що ідеально підходить для підвищення продуктивності та ідеальної роботи штучного інтелекту);
  • пам'ять (об'єм 8 Гб, що ідеально поєднується із процесором, а внутрішня пам'ять від 128 Гб до 1 Тб залежно від версії);
  • акумулятор (ємність збільшена, швидке заряджання 30 Вт за 30 хвилин 50%, а також бездротове заряджання збільшеної потужності);
  • камера (базова версія має подвійний модуль, включаючи ширококутний та ультраширококутний об'єктиви, а доповнення у вигляді зуму дозволяє створювати якісні фото на великих відстанях).

Завдяки корпусу із титанового сплаву гарантується висока міцність та механічна стійкість. Вибираючи iPhone 16 Plus технічні параметри такі ж, але є деякі нововведення та збільшення екрану. Кардинальні зміни таки можна буде відчути.

Ключові новинки

Одна з унікальних особливостей новинки – кнопка Action Button. Тепер за допомогою її можна замінити перемикач режиму без звуку, дозволяючи адаптувати різний функціонал. Наприклад, активується голосовий помічник, камера, ліхтар та багато іншого.

Ще одна кнопка Capture Button стане доступною на межі пристрою з правого боку, щоб керувати камерою, змінювати параметри масштабування та багато іншого. Істотно змінилася камера, адже тепер вона доповнюється широкою діафрагмою та передбачено режим макрозйомки. Ідеальні фото виходять у різних режимах і умовах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-