ЦВК зареєструвала нового депутата Ради, ще один

ЦВК зареєструвала нового депутата Ради, ще один "доносить" документи

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала Михайла Побочіх народним депутатом (“Народний фронт”) та визнала обраним народним депутатом Романа Зварича (БПП).

Про це зазначається у прес-релізі ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

“Комісія зареєструвала народного депутата України Побочіх М.О. (Михайла Олександровича — ред.)”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що Побочіх народився 1986 року, має вищу освіту, на момент парламентських виборів перебував на посаді заступника начальника управління експлуатації інформаційних систем АТ “Ощадбанк” і був включений до виборчого списку “Народний фронт” під № 81.

Крім того, ЦВК визнала обраним народним депутатом Романа Зварича, 1953 року народження, який був включений до виборчого списку БПП під № 82.

Водночас у Центрвиборчкомі підкреслили, що питання реєстрації Зварича народним депутатом буде розглянуто після подання ним необхідних документів.

У ЦВК нагадали, що вказані рішення були прийняті у зв’язку з достроковим припиненням повноважень народних депутатів Валерія Пацкана (БПП) та Людмили Денісової (НФ).

Читайте також: Дочасні вибори зняли з порядку денного - спікер ВР

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 15 березня призначила депутата від “Народного фронту” Денісову Уповноваженим ВР з прав людини, а депутата від БПП Пацкана головою Рахункової палати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-