Тейлор спростував чутки, що його призначили замість Йованович

Тейлор спростував чутки, що його призначили замість Йованович

Укрінформ
Екс-посол США в Україні Вільям Тейлор, який зараз обіймає посаду віце-президента Інституту миру США, спростував інформацію, поширену нещодавно ЗМІ, що його призначили на посаду тимчасового повіреного у справах США в Україні.

Про це він розповів у коментарі Укрінформу.

"Жодних рішень прийнято не було. Сполучені Штати будуть дуже добре представлені (на дипломатичному рівні – ред.) в Україні", - підкреслив колишній посол США.

Він підкреслив, що Сполучені Штати дуже хотіли би побачити, як українці "досягнуть успіху й продемонструють світові, в тому числі, сусідам, що демократична, процвітаюча, європейська Україна є реальною, і що це є майбутнє для цієї частини світу".

"Україна є дуже важливою для Заходу. Прозахідний курс України, її демократичне європейське майбутнє дуже важливі для українців, але так само це є вагомим для Європи і США", - зауважив колишній високопоставлений дипломат.

У цьому зв'язку експерт зауважив, що дуже важливо, щоб це усвідомили люди в Росії.

Читайте також: Тейлор може тимчасово очолити посольство США в Києві – ЗМІ

Водночас, за словами екс-посла США, Україна має залишатися на західному демократичному курсі після зміни влади. "Отже, наша підтримка України зараз важлива більше ніж будь-коли", - зауважив Тейлор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-