Не лише російський газ, а й пропаганда є найбруднішими у світі – Кулеба

Не лише російський газ, а й пропаганда є найбруднішими у світі – Кулеба

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що не лише російський газ, а й кремлівська пропаганда є найбруднішими у світі.

Як передає Укрінформ, про це Кулеба написав у Твіттері, коментуючи висловлювання глави МЗС Росії Сергія Лаврова.

«Міністр Лавров заблукав у трьох соснах російської історії. До 18 століття його держава мала одну назву: Московія. У 10 столітті хрестили Русь у Києві, а не Московію. Щоб красти чужу історію, багато розуму не треба. Не лише російський газ, а і пропаганда — найбрудніші у світі», - зазначив глава української дипломатії.

Раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров у виступі перед студентами і професорсько-викладацьким складом МГІМО заявив, що висловлювання Президента України Володимира Зеленського на історичні теми або про «найбрудніший у світі» російський газ, викликані бажанням Києва «штучно зберігати і нарощувати русофобську риторику і діяльність, щоб утримувати Захід на позиціях підтримки української влади».

Читайте також: Нічого не змінилося: 5 технологій Кремля у Польщі 1939-го і в Україні 2014-го

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі із міністром енергетики Сполучених Штатів Америки Дженніфер Гренхольм заявив, що «російський газ є найбруднішим у світі через значні викиди метану в процесі видобутку та транспортування, а також через корупцію, шантаж і маніпуляції».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-