Конфліктів і спорів усередині команди із Шефіром не було – ОП

Конфліктів і спорів усередині команди із Шефіром не було – ОП

Укрінформ
Всередині президентської команди немає конфліктів чи суперечок з першим помічником Президента Сергієм Шефіром, які могли б призвести до інциденту з обстрілом його автомобіля.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сергій Нахманович є активним членом команди. Жодних конфліктів, спорів чи чогось іншого, що могло бути підставою для таких драматичних подій, точно нема”,- сказав він.

Водночас Подоляк зауважив, що бачить реакцію певних кіл, “осколков русской пропаганди”, які нібито починають вкидати інформацію, що є розколи всередині президентської команди, що хтось когось міг замовити.

Читайте також: При обстрілі авто Шефіра намагалися влучити і у водія, і в пасажира – ОП

Крім того, за словами спікера, “у цю ж гру почали грати наші політичні опоненти з правого краю, ультрапатріотичного краю”.

Радник очільника ОП переконаний, що авто Шефіра було обрано для обстрілу, тому що він є ключовим членом команди і близьким другом Президента.

“Я вважаю, що це замах не з особистих мотивів на Шефіра, це замах на спробу Президента зламати систему, там може бути мотивів багато”, - зазначив він.

Читайте також: Арахамія назвав обстріл авто Шефіра «привітом» Президенту і його команді

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області стріляли в автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водій поранений.

За фактом обстрілу автомобіля відкрито кримінальне провадження.

Президент Володимир Зеленський заявив, що відповідь на ситуацію з обстрілом авто Шефіра буде сильною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-